onsdag 14 september 2016

Ella-bus och Lucy-lus


Den där lilla svarta saken. Hon har vuxit så mycket! Nästan så att man hajar till på mornarna och ba; är hon större än igår?! 

Nackdel:

Det är svårt att se skillnad på hundarna nu. Om man tittar snabbt och det är lite mörkt. Ett exempel är när de äter. Lucy äter upp sin mat på två röda, men Ella tar tid på sig och ibland lämnar hon till och med mat. När hon gör det så brukar den där lilla vara snabb och smiter dit för att kolla om det finns bitar kvar. Tidigare så såg jag alltid det och hann stoppa henne (typ). Men nu när jag slänger ett öga mot Ellas matskål så kan jag tro att det är Ella som fortfarande står där och mumsar, när det i själva verket är Lucy. Lucy har dock inga som helst invändningar på denna nackdel, och tycker mer att det är en fördel faktiskt. 

Fördel: 

Ella tycker sen någon vecka tillbaka att det går att leka med Lucy. Tidigare gjorde hon allt för att låtsats som att den där lilla saken inte fanns. Men nu...jeeezes vad de leker med varandra! Och det kan till och med vara Ella som bjuder upp. Det är väldigt mysigt att se. Och bra för det dåliga samvetet då en jobbar hemifrån och inte är så tillgänglig för lek hela tiden, vilket Lucy inte har någon förståelse för. "Du är här. Jag är här. Vad finns det att snacka om egentligen?" 

   


Vem börjar och slutar var?




Hoppas ni haft/har en fin onsdag!
Imorgon drar nya saker igång...


P.s Kika gärna in på vår hemsida ibland! 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar